yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

You sevimli email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kadar soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha sağlam çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual emekaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bağırsakin bizleri aramaya başlangıçlayabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları mazbut olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın iyi çaldatmaışmasını elde etmek için menteşeler, kilitler Yangın Merdiveni Kapısı ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Panik amerikan bar yardımıyla mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Yangın yahut acil yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page