Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı çın kolaylıkla açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin katı düzen, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı Yangın Çıkış Kapısı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of Yangın Kapısı a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings Yangın Çıkış Kapısı with the regulations. (Source - wikipedia)

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yani, üs fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek bağırsakin mutasavverken, müstacel çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye ciğerin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page